Прозорец - Балкон ?! Какво по дяволите е това ?!


Bloomframe е иновативен прозорец, проектиран от архитектите на Hofman Dujardin, който може да се превърне в ... балкон?!Да, прочели сте правилно, балкон.

Отваряне на прозореца Bloomframe предлага възможност да излезете навън и да се насладите на открито пространство. Само с едно движение, светлина, въздух и пространство . Подвижния балкон предлага решение за компактни апартаменти в гъсто населени градски райони. Балконът Bloomframe може да се инсталират както в нови, така и в съществуващи сгради.

Bloomframe ® балкон е носител на престижната Wallpaper * Design Award 2009 г. "Освен това е носител на 1-ва награда Ауди дизайн Award 2008, 1-ва награда Red Dot Design Award 2008 Германия, Номинация Индекс Design Award 2009 Дания, Номинация Design Award на Германия от 2009 г. и номинация МКБ иновации Топ 100 2009.

За тези от вас, които са любопитни как обикновен прозорец може да се превърне в балкон има видео, което ще ви покаже как работи тази нова идея. Обърнете внимание и кажете какво мислите за това ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар